Taller de cuina d’aprofitament
Dimarts 29 de setembre del 2020
A les 19.30 h
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP, Andorra la Vella
Activitat gratuïta
Andorra sostenible us proposa celebrar la primera edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments amb un taller de cuina d’aprofitament.
El taller serà impartit per la naturòpata i professora de cuina Pili Borra. Aprendrem a elaborar receptes que aprofiten aliments que sovint es llencen.
Els participants podran degustar les receptes realitzades al final de taller.
L’aforament del taller està limitat, però també es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials d’Andorra Sostenible!
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP
Callissa Ciutat Valira, 1
AD500 Andorra la Vella
Andorra Sostenible
andorrasostenible@andorra.ad
+376 603 000
Andorra Sostenible
Biocoop
ET POT INTERESSAR
64a. Temporada de Teatre " La Trena"
09/05/2024
a les 20.30 h
Teatre Comunal, Andorra la Vella
ENTRADES EXHAURIDESULLNU 24: Inauguració llargmetratge "REMEMBER MY NAME"
08/05/2024
A les 21 h
Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella